Nina Riisgaard Lauritsen

Partner, Advokat

Mobil: +45 29 21 00 76

E-mail: nrl@capitallawfirm.dk

CV på LinkedIn

 • Sort LinkedIn ikon

Nina Riisgaard Lauritsen

Nina har mere end 12 års erfaring indenfor kapitalmarkedsret samt bank og finans, herunder 5 års erfaring som Chief Legal Advisor hos Danske Bank A/S. Derudover, har Nina en HD i finansiering fra Copenhagen Business School. 

Nina er kommercielt fokuseret og er en stærk kapacitet indenfor finansiel regulering. Nina deltager i samt driver flere faglige netværk og underviser i finansiel regulering. Nina har et indgående kendskab til den finansielle sektor i Danmark og i udlandet og har et stærkt netværk af specialister i resten af EU.

 

Nina bistår både danske og internationale finansielle institutioner med etablering samt levering af finansielle tjenesteydelser, herunder banker, pensionskasser, kapitalforvaltere, investeringsrådgivere samt depositarer. Nina har stor erfaring med at drive juridiske projekter, udarbejde paradigmer samt at skræddersy juridiske produkter. Derudover, har Nina erfaring med etablering af investeringsplatforme, herunder både i Danmark og i udlandet og er højt specialiseret indenfor flere kategorier af alternative investeringer. 

Nina er uddannet jurist på Københavns Universitet i 2006 samt færdiguddannet advokat hos Accura i 2009. 

Rådgivningsområde

 • Finansiel regulering
   

 • Etablering af investeringsfonde
   

 • Kapitalmarkedsret
   

 • Alternative investeringer
   

 • Finansiering

© 2019 Capital Lawfirm I/S