We are

  • Vi er alle advokater med tidligere ansættelse i den finansielle sektor, som vi i dag rådgiver.

  • Vi tilbyder fleksible juridiske løsninger, som tilpasses klientens behov.

  • Vi vægter integritet og løbende faglig opdatering højt.

  • Vi er særdeles konkurrencedygtige på prisen.

Capital består udelukkende af senior specialistrådgivere med mangeårig brancheerfaring fra den finansielle sektor. Alle specialister har tidligere været ansat hos førende kapitalforvaltere, banker og pensionskasser. Hos Capital har alle et værdifuldt branchekendskab, der kommer vores klienter til gode.

 

Vi har et fast samarbejde med advokater i Luxembourg og Irland, som sikrer, at vi altid har fingeren på pulsen hos de ledende jurisdiktioner indenfor europæisk kapitalforvaltning.

 

Capital tilbyder yderst konkurrencedygtige priser. Vores eksperter arbejder ud fra vores kontor i Stokkerup, egen base, eller som udstationeret hos vores klienter. Vi arbejder derfra, hvor det giver bedst mening for klienten, og hos Capital er vi altid tilgængelige.  Vores driftsomkostninger er lave, og det betyder, at vi kan konkurrere på prisen med de traditionelle advokatkontorer.

 

Vi samarbejder også med andre finansielle rådgivere og skatterådgivere, der sikrer, at vi altid kan levere en fuld rådgivningsløsning, som er tilpasset vores klienters behov.

Capital Lawfirm er omfattet af en fælles advokatansvarsforsikring hos Tryg. Rådgivning ydet af Capital Lawfirm er dækket af den lovpligtige ansvarsforsikring hos Tryg. 

Capital Lawfirms advokater er omfattet af Advokatsamfundets tilsyns- og disciplinærsystem og af reglerne om god advokatskik, jf. retsplejelovens § 126. Herudover gælder de advokatetiske regler.

 

Vores advokater er beskikket af Justitsministeriet og er medlemmer af Advokatsamfundet.

© 2019 Capital Lawfirm I/S